Harrie Taks

Wie Is Harrie Taks?


Harrie Taks is woonachtig in Sint-Oedenrode en in 2014 gestart met een eigen geheel onafhankelijk adviesbureau.

Daarvoor ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in diverse functies binnen de bancaire wereld, waarvan het merendeel als adviseur voor bedrijven.
Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als adviseur was ik daar ook de vertrouwenspersoon.

In deze periode heb ik met veel ondernemers aan tafel gezeten en gespard over hun plannen, hun successen maar zeker ook over hun tegenslagen.

Mijn uitdaging en mijn drive is om samen met de ondernemer te zoeken naar de mogelijkheden om zijn plannen, op welke wijze dan ook, gestalte te geven.
Kernwoorden die mijn houding en werkwijze het best omschrijven zijn:
Betrokken, inlevend, analytisch, oplossingsgericht, integer, pragmatisch en enthousiast.

Ik ga graag de uitdaging aan om oplossingen te vinden bij bedrijven op het gebied van financiële vraagstukken. Ik hecht daarbij veel waarde aan persoonlijk contact waarbij vertrouwen en respect voor mij heel belangrijk zijn.

Ook voor particulieren die graag hun financiële plaatje, door een onafhankelijke en integere adviseur willen laten toetsen, ben ik uiteraard beschikbaar.

Op deze website kunt u een nadere beschrijving vinden van mijn werkzaamheden.

Uiteraard kunt u mij altijd telefonisch of via de mail benaderen, om te bezien of ik ook voor u of uw onderneming toegevoegde waarde kan leveren, want dat is het waar het uiteindelijk om gaat.

Graag tot ziens,
Harrie Taks

Neem contact op >