Diensten

Bedrijfseconomisch adviesicon1

Bij sommige veranderingen ontstaan er vraagstukken waarbij je onafhankelijke en betrouwbare assistentie en of begeleiding heel goed kunt gebruiken. Ik biedt u hierbij graag ondersteuning in diverse vraagstukken.

iconn2Bancair advies

Met mijn jarenlange ervaring in de bankwereld, kan ik een goede inschatting maken van de manier waarop financiers tegen uw onderneming en uw bedrijfsfinanciering aankijken en dus ook de haalbaarheid van een plan toetsen.

icon3Startende ondernemers

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen uitdagend, spannend maar kan ook verregaande consequenties hebben. Graag wil ik u assisteren om in deze fase tot weloverwogen beslissingen te komen.

icon4Sparringpartner

Veel mensen dus ook ondernemers hebben wel eens te maken met een situatie waarin er een sterke behoefte is aan een sparringpartner. Ik sta hier graag voor open, ben geheel onafhankelijk, 100% betrouwbaar en ga uiterst integer en discreet te werk.

Doet zich bij u een situatie voor waarin u behoefte heeft aan een van bovenstaande activiteiten, neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op >